Nu har årets stipendiater valt whisky


Våra stipendiater från 2012, Hanna Tunberg och Andreas Ahlstam var med oss till Skottland i helgen. Nu har de valt vilken whisky som ska buteljeras.

En helg fylld av förväntan, spänning och glädje. Det är tredje året i rad som vi gör en liknande resa med stipendiater. Vi har fått lära känna våra nya vänner väl och i vår kommer ni att få läsa mer om deras resa till Glen Garioch. Vilken whisky de valde för buteljering det får ni veta senare i år eftersom det ännu är en liten hemlighet.
Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Våra stipendiater starkt koncentrerade i urvalsprocessen. Fotograf Christina Kernohan jobbar i förgrunden.

Emma Andersson är chefredaktör på Allt om Whisky sedan 2008. Hon är utbildad på Restaurangsakademiens sommelierutbildning och har fått flera utmärkelser, bland annat Benromach Fellowship Award 2011 samt Honorary Stillmen of Benromach som första kvinna i Sverige.