Missa inte Beirut!

Beirut-Beer-bottle-330mlÄr ni på öl- och whiskymässan i Göteborg idag fredag den 24 april eller imorgon, så missa inte att provsmaka libanesisk öl. För libanesiskt är det även om det är tyska ölexperter som står bakom både det och bryggeriet, som installerats och utformats utefter tyska riktlinjer och i samarbete med tyska ingenjörer.

Kapaciteten ligger på 150 000 hektoliter om året och det helt automatiserade bryggeriet har varit igång sedan sommaren 2014.

Resultatet av samarbetet är Beirut Beer och missar ni det nu i helgen så får ni vänta tills mitten av maj då det dyker upp i Systembolagets beställningssortiment. Det finns då både i flaskor om 33 cl och 50 cl. Numret är 89732 och priset 16,90 respektive 24,90.

Etiketter

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!