Hernö Gin – succén fortsätter

Jon-HillgrenHernö Gin har på drygt två års tid fått 22 medaljer av den högsta valören och dominerar Europas största sprittävlingar inom ginsegmentet.
– Det är otroligt hedrande att vi i tävling efter tävling ges de högsta medaljerna och jag ser det som ett kvitto på att det vi gör är något alldeles speciellt, säger Jon Hillgren, grundare och Master Distiller på Hernö Gin.

Och nu har det nya året knappt börjat förrän Hernö Gin finns med på listor för ”mest trendiga varumärke (alla kategorier)” och ”mest trendiga gin” i den årliga rapporten World’s 50 Best Bars Brands Report 2016 av Drinks International Magazine.

Läs Gin-sidan med Hernö på listan hos Drinks International magazine (Kräver Flash).

Etiketter

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!