Världspremiär för Carlsberg Beer Spa

aow_carlsbergspa_1
Inför Fars dag slår Carlsberg upp portarna till Carlsberg Beer Spa – ett spa där behandlingarna görs med ölingredienser. Sveriges pappor kan nu njuta av de lugnande och antiinflammatoriska egenskaperna i öl med ett rofyllt humlebad och en avslappnande massage med humleolja. Ölspat görs i samarbete Luxury Spa i Gamla Stan i Stockholm. 

 
Fars dag har firats i Sverige sedan 1931, men fortfarande uppmärksammas Sveriges pappor i mindre utsträckning än mammorna, visar en färsk undersökning som gjorts av Stelacon på uppdrag av Carlsberg, med 500 respondenter. Över hälften av svenskarna uppger att de firar Mors dag medan Fars dag bara ligger på 45 %.

Om Sveriges pappor själva får välja är det middag, choklad och en ny skjorta som står högst upp på önskelistan till Fars dag – men inte långt därefter kommer ett spabesök.

Inför årets Farsdagsfirande öppnar Carlsberg Beer Spa, som erbjuder en komplett spabehandling baserad på humle – en av de fyra ingredienserna i en Carlsberg-öl. Humlen verkar lugnande och antiinflammatoriskt och har en rogivande effekt.
aow_carlsbergspa_3
– Öl gör sig minst lika bra i badet som i glaset, så varför inte skämma bort pappa med en spabehandling på Carlsberg Beer Spa? säger kommunikationschef Henric Byström på Carlsberg Sverige.  

I behandlingen ingår 20 minuter kurbad med humleolja, 20 minuter halvkroppsmassage med humleolja samt en valfri produkt ur Carlsbergs skönhetsserie Beer Beauty – ölbaserat schampo, balsam eller body lotion. Gästen kan även avnjuta en Carlsberg Non-Alcoholic i väntan på att behandlingen ska börja.

– Humle gör sig mycket bra i en spabehandling, då både dess doft och egenskaper verkar rogivande. Med sitt höga innehåll av antioxidanter sägs det till och med att humlen har en uppfräschande och föryngrande inverkan på huden – ett riktigt ungdomselixir! säger Katrin Karlsson, Spa Manager för Luxury Spa.
aow_carlsbergspa_2
Carlsberg Beer Spa öppnar på Luxury Spa Hotel Reisen på Skeppsbron 12 den 13:e november. Presentkort på en behandling kostar 750 kr och kan nyttjas till och med 31 mars 2017. Köp görs via Luxury Spa på www.luxuryspa.se

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!