Rockkungens eget vin


Elvis Presley, The King of Rock ’N’ Roll – Sveriges första kändisvin firar 10-årsjubileum. Det uppmärksammas med en ny etikett i begränsad upplaga, som förstås kommer att bli ett samlarobjekt för alla Elvis-fans.

Vinet är ett samarbete mellan Delicato Family Vineyards och Graceland/Elvis Presley Enterprises som tagit fram ett flertal Elvisviner – som till exempel All Shook Up Sauvignon Blanc och Blue Suede Chardonnay.

Den nya etiketten till tionde årgången av Elvis-vinet gjort på Cabernet Sauvignon är ett foto från den klassiska ”Aloha from Hawaii via Satellite”-konserten 1973. Den sågs av över en miljard via satellit i drygt 40 länder i Europa och Asien och är det mest sedda underhållningsprogrammet av en enskild artist i TV:ns historia.

Senare i vår kommer showen ”Elvis Presley – Live On Screen” till Malmö Arena och där kan man förstås få ett glas Elvis.
– Roligt att showen sammanfaller med jubileet och att vi kan erbjuda fansen möjligheten att toppa kvällen med ett glas av sin favorit, säger produktchef Lenita Nylund på Enjoy Wine & Spirits.

Elvis The King of Rock ’N’ Roll Cabernet Sauvignon
Art.nr: 6312
Pris: 109 kr

Etiketter

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!