Biljetterna släppta till Norrköpings öl- och whiskymässa


Den 17 och 18 november 2017 slås portarna upp till andra upplagan av Norrköpings egna öl- och whiskymässa. Nytt för i år är att festivalen flyttas till Stadium Arena. Biljetter har redan börjat säljas, ska du dit?

I höstas gick den allra första Norrköping Beer & Whisky Festival av stapeln i Mässhallen i Norrköping. Sammanlagt så besökte 4 050 Norrköpingsbor mässan och arrangörerna ser det som en succé.

– Det känns fantastiskt att vårt första år blev en sån framgång och vi har lärt oss en massa, säger Johan Doverhjelm, festivalens arrangör som tar med sig lärdomarna in i årets arrangemang.

Som del i utvecklingen så flyttas nu festivalen ett par stenkast till moderna Stadium Arena och siktar på fler utställare och fler besökare.

– I och med flytten till Stadium Arena så kommer upplevelsen för besökaren att bli en helt annan. Fler utställare och större och mer moderna lokaler kommer att dra mer, menar Johan Doverhjelm som redan fått påstötningar från både nyfikna gäster och hungriga utställare.

Festivalen hålls fredagen den 17 och lördagen den 18 november i Stadium Arena och arrangörerna siktar på 6 000 besökare och cirkaa 60 utställare.

Torsdagen den 16 mars släpptes biljetterna till Norrköping Beer & Whisky Festivaltickster.com. Mer information hittar man på norrkopingbeerwhisky.se

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!