Vår Chimaystipendiat till Gripsholms Distillery

Vår Chimaystipendiat Malin Brogarths drycker från Gnesta Bränneri lever vidare genom Gripsholm Destillery.

Under 2017 stannade produktionen på Gnesta Bränneri och framtiden var ett frågetecken för Malin Brogarth, som var en av de två som fick Chimaystipendiet 2016 av oss. Hon jobbade då som Master Distiller på Gnesta Bränneri där hon utvecklade egna produkter som Edmans Vodka, Gnestasnapsen och Gnesta Lager.

Genom åren har hon haft ett samarbete med Gripsholm Distillery och när de fick chansen att rekrytera Malin beslöt de även att helt och hållet ta över Gnesta Bränneris verksamhet. Så Malins drycker lever vidare!

Följ Malin och kollegorna på gripsholmsdistillery.se

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!