Ta en selfie med The Claret Jug på Stockholm Beer & Whisky Festival

Kom till Stockholm Beer & Whisky festival och ta en selfie med golftävlilngen British Opens segertrofé. Och smaka Loch Lomonds nya 15-åring.

För ett par veckor sedan lanserades en 15-årig single malt speciellt framtagen för den svenska marknaden av Master Blender Michael HenryLoch Lomond.

Loch Lomond Distillery grundades 1814 och är tack vare sina unika pannor (som ni kan lära er allt om i det kommande numret av vår tidning), fat (460,000 stycken och eget tunnbinderi) och hantverk en starkt lysande stjärna på single-malt-himlen just nu.

Kopplingen mellan golf och whisky finns där, kanske Skottlands två främsta produkter. The Open – eller The British Open – har snart spelats i 150 år. The Claret Jug – världens kanske mest eftertraktade golftrofé är på världsturné tack vare att Loch Lomond skrivit ett avtal med British Open.

Nu har du möjlighet att ta en selfie eller bli fotograferad med The Claret Jug. Kom till Stockholm Beer & Whisky Festival 27-29/9 och prova Loch Lomonds prisbelönta whiskies i monter 43 där ni hittar importören Stellan Kramer.

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!