Mackmyras glödande vinterwhisky med smak av glögg

Mackmyra Vinterglöd whisky flaska med kartong
Inspirerad av vår glöggtraditon har Mackmyra tagit fram Vinterglöd som är en kryddig single malt whisky som delvis slutlagrats på ekfat mättade med svensk vinglögg. Där finns toner av apelsin, kanderad frukt och mandel tillsammans med ek och ingefära.

Mackmyra har samarbetat med glöggproducenten Saturnus som i sin skånska glöggfabrik lagar all glögg från grunden. Samarbetet har också resulterat i Svensk Vinter som är en glögg som är gjord av friskt fruktigt vitt vin, ingefära, pomerans, kanel och äkta vanilj toppat med en ofiltrerad, ekig maltwhisky direkt från Mackmyrafatet.

Mackmyra Vinterglöd

Nr11469
Pris: 598 kr (70 cl)

Svensk Vinter

Nr: 80213
Pris: 119 kr (50 cl)
Saturnus Svensk Vinter glögg med smak av Mackmyra whisky

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!