Cinderellas whiskyhöst

Viking Cinderella har en hel del whisky att bjuda på under hösten (och i vinter). Här kommer programmet:

Whisky Launch Cruise 30/8

– ett fåtal platser kvar!

På fredag har du chansen att uppleva världspremiären av Glasgow Destillery 1770 Peated, och prova en rad andra sorter före alla andra under Cinderellas första, exklusiva Whisky Launch Cruise. Eller vad sägs om Laphroaig Bessie Williamson, Westland American Oak och Balblair 25 YO. Dagen till ära har de även bjudit in Lisa Ajax till scenen. Prisex 1 295:- /person när två delar Economyhytt. I priset ingår även trerätters middag med vinpaket. Clubmedlemmar får rabatt!

Bowmore Time, Savoured 26/9

Det är vackert att åldras. I alla fall om man är en whisky. Under ledning av Bowmore-destilleriets ambassadör Cat Gordon får du prova flera fina årgångswhiskies, ända upp till 26YO. Temat är Time, Savoured. När skymningen faller står Robert Wells & The Vocalettes redo att sätta fart på dansgolvet i Club Étage. Prisex 545:- /person när två delar Insidehytt. Clubmedlemmar får rabatt!

Tema Bruichladdich 25/10

Rökigt, skotskt och fantastiskt gott. Provsmaka whiskyn med det svåruttalade namnet, gå på minimässa och mingla med andra whiskyfantaster under 22 sköna timmar till sjöss. På kvällen får Rob’n’Raz taket att lyfta i Club Étage. Prisex 825:- /person när två delar Insidehytt. Clubmedlemmar får rabatt!

Tema Glenfiddich 22/11

Förgyll novembermörkret med en whiskykryssning i skärgården. Kryssningen görs i samarbete med Hans Just och temat är Glenfiddich. På utresan vankas smakprovning och på hemresan minimässa. Och däremellan kan du som vanligt räkna med god mat, bra musik och toppenstämning med Lili & Susie som gästartister i nattklubben. Prisex 645:- /person när två delar Insidehytt. Clubmedlemmar får rabatt!

Whiskymässa 13–15/2 2020

Har du inte redan knipit din plats ombord på världens största flytande whiskymässa är det hög tid nu. Det är många som vill med när de presenterar drygt 550 unika whiskysorter från världsledande leverantörer. För att fira att Cinderella Whisky Fair fyller 12 år har de till årets mässa dessutom letat fram flera exklusiva 12-åriga single malts! Prisex 945:- /person när två delar Insidehytt. Entré till mässan & tio provningskuponger ingår.

Läs mer om Viking Cinderellas Whiskykryssningar.

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!