Kryssvinnare: Grattis till sex blinda Glenlivet!

Korsordet i AoW nummer 6 2019 handlade om Glenlivet. Som vinst utlovade vi hela sex stycken av Glenlivets egna blindprovningsglas, det vill säga färgade glas så att man inte ser färgen på whiskyn man provar, vilket onekligen leder till att det blir avsevärt svårare att gissa både vilken whisky det är och vilken fatlagring det är frågan om.

Bland krysslösningarna sökte vi ett förnamn som också är namnet på ett berg i Antarktis och som på katalanska blir Jordi. Vi sökte också ett efternamn som är namnet på en maträtt där man använder mittbiten av oxfilé. De rätta svaren var George och Rossini.
Snabbast med att skicka in rätta svaret var Jan Aronsson i Rönninge. Grattis!

Ladda ned olöst whiskykryss här
Ladda ned löst whiskykryss här

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!