Collective Arts Kanadensiska syrliga blåbär


Kanadensiska konstnärsbryggeriet Collective Arts fortsätter utmana och överraska med sina innovativa ölsorter. Nu släpper bryggeriet en djupt lila, syrlig öl bryggd med blåbär och bitar av kakaobönan. Det kan låta konstigt – ända tills du smakar… Ölet har en djup smak av blåbär med en antydan av kakao och en balanserad syra.

Collective Arts Brewing baserat i Ontario kombinerar kreativiteten hos konstnärer som skapar burkarnas design med hantverksöl.
Bakom konstverket på burken ligger Zoé Gillette. Zoé är en illustratör från Queens i New York. Hon har studerat vid Massachusetts College of Art and Design och arbetar även med foto, grafisk design och typografi.

Collective Arts – Blueberry Sour with Cacao Nibs

Nr: 1108514
Alkoholhalt: 5.6 %
Pris: 42,90 kr (exkl. pant) (47,3 cl)

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!