Allt om Whisky nr. 3, 2020

Dricker svensken mer alkoholfri öl nu än tidigare, eller?

Det har varit en vår och försommar som känts lång på många vis och samtidigt har den gått så galet fort. Jag har försökt fokusera på bra saker det här första halvåret och försiktigt sett det goda i ting och människor. Tidvis har det varit lite svårt att hålla positiviteten vid liv ska kanske erkännas. Det är nog fler med mig som känt så.

I Allt om whisky nummer 3 som kommer bjuda på härliga tips, nyheter och sommaren till ära även lite grilltips. Kocken Anders Tegner tar fram grillen och sätter fart på våra kreativa middagsidéer. Ibland kan man behöva lite hjälp på traven.

Whiskyn Loch Lomond har fått fart på den svenska marknaden senaste åren, Allt om Whisky testar igenom sortimentet.
Vi tar upp whisky som är gammal men inte glömd och i det relativt nya Bergslagen destilleri puttrar både gin och whisky på. Har ni hört talas om svenska H.a.r.r.e.l och deras rom? Vår skribent Andreas Grube tar en pratstund med paret som släppte allt och följde sin dröm. Succén med Podcasten Rockhyllans lilla krönika fortsätter och sist men inte minst dyker vi ned i den alkoholfria djungeln av öl. Dricker svensken mer alkoholfri öl nu än tidigare, eller?
När den här tidningen kommer ut är det juni och jag hoppas innerligt att världen ser lite ljusare ut än den gjorde i våras. Varsågod – här kommer en tidning full av glädje!
Skål på er!

Var hittar jag Allt om Whisky?
Klicka här för att se var du kan köpa tidningen.
Prenumerera på tidningen – Klicka här!
Glöm inte att följa oss på Facebook!

Etiketter

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!

Verifierad av MonsterInsights