Krogtips – missa inte Ardbeg Embassy


Ardbeg Embassy är en av Sveriges mest kända Whiskykrogar. 2015 och 2018 blev de utsedda till Bästa Whiskykrog av Svenska Whiskyförbundet. Ardbeg Embassy ligger mitt i Gamla stan i Stockholm och här kan man både avnjuta en trevlig middag, beställa en whisky från deras unika fat eller bara ta en öl. Om man kan välja från deras stora utbud, vill säga. Sakta men säkert drar nu deras populära provningar i gång igen. För att hålla dig informerad om vad som händer på Ardbeg Embassy, maila dina kontaktuppgifter till chabbe@ardbegembassy.se för att prenumerera på deras utskick. Maila dem idag – du vill inte missa vad de har i pipeline, menar vi på redaktionen.

Etiketter

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!