Black Friday hos The Single Malt Shop


The Single Malt Shop säljer exklusiva och limiterade utgåvor på nätet. Som svensk kan du handla med fri frakt på order över 70 Euro, och priserna inkluderar svensk alkoholskatt och svensk moms, levererat med UPS till dörren.
Även om de är svenska i sitt ursprung har The Single Malt Shop sin bas i Dublin, Irland och har ett riktigt brett utbud av irländska whiskies, som t.ex. Midleton, Dingle, Lough Gill, The Shed, Redbreast, Lambay, Athru, Teeling, Mitchell & Son’s The Spot Series för att nämna några.

Irländsk whiskey har en makalös tillväxt i popularitet, men är tyvärr relativt svåra att få tag på här hemma i Sverige, antingen på grund av att de är bristvaror generellt eller så har de ingen distributör i Sverige.

Redbreast har på senare år seglat upp och blivit fanbärare för den irländska whiskeyns segertåg över världen. The Single Malt Shop har sex olika buteljeringar från Redbreast. Utöver deras storsäljande 12 -åriga whiskey, som har krönts till världens bästa whiskey, finns här också Redbreast 15-åriga, Redbreast Lustau Edition, den 12-åriga Cask Strength, en  21-åring, och inte minst den exklusiva Redbreast Single Cask 22 Years Old.
Läs mer om The Single Malt Shops Redbreast-utbud här: https://thesinglemaltshop.com/about-redbreast-whiskey/.

Den största irländska nyheten i shoppen just nu är Mitchell & Son’s Green Spot 10 Y/O Single Cask. På grund av limiterat utbud är detta den sista buteljeringen Mitchell & Sons kommer att göra åt tredje part, så detta är en blivande raritet. En Single Pot Still, endast 198 flaskor, med en ABV på 52%, och med mycket goda lovord, betyg och tasting notes från hemmamarknaden. Läs mer här:  https://thesinglemaltshop.com/product/green-spot-10-yo-exclusive-single-cask/

Missa inte Black Weekend, till och med måndagen 28:e november med förmånliga erbjudanden på hela The Single Malt Shop.

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!