Boxförstärkning

Av | Publicerad 2014-02-27 | Lämna kommentar

BoxIntresset för Box Destilleri fortsätter att öka och för att möta de många förfrågningarna och inte minst för att klara att hantera de marknadsinsatser som behövs i samband med de första lanseringarna och internationaliseringen så har bolaget beslutat att utse Håkan Persson till ny tillförordnad marknadschef.
Håkan Persson är delägare i kommunikationsbyrån Sweetpop AB i Sundsvall där han jobbar som kommunikationsstrateg och copywriter. Han har varit Box Destilleri behjälplig i varumärkesarbetet under flera år och ingår sedan två år tillbaka också i styrelsen.??I samband med rekryteringen innebär det att nuvarande marknadschefen Hasse Nilsson får större möjligheter att fokusera på mötet med kunder och företagets marknadskommunikation. Hasse Nilsson kvarstår i ledningsgruppen och företagets marknadsråd.
– Med den här förstärkningen får vi en mycket stor marknadskompetens rakt in i den operativa ledningen och vi avlastar också Hasse Nilsson som har haft en orimlig arbetsbörda. I och med den nya organisationen utnyttjar vi våra resurser mer effektivt, säger Box VD Thomas Larsson

Etiketter: , ,

Prenumerera på Allt om Whisky | Köp tidigare utgåvor

Tyck till

 • Välkommen

  Det här är tidningen Allt om whisky på webben. Vi ger dig allt du behöver veta om whisky och öl. Här bjuder vi på information och nyheter och låter dig prenumerera enkelt och snabbt.

 • Aktuellt nummer

  Senaste numret av Allt om Whisky
 • Från tidningen

  Allt om Whiskys spellistor Allt om Whiskys korssord
 • Whisky, öl och mat

 • Missat något nummer?

  Gamla nummer av Allt om Whisky
 • Citera oss gärna

  Creative Commons License
  Detta verk är licensierat under en Creative Commons-Licens.