Möt oss på Stockholm Beer & Whisky festival 2017!

För femtonde året i rad står vi på Stockholm Beer & Whisky festival den 28-30 september och 5-7 oktober. Ses vi där?

Ny hantverksölsfestival hyllar Stockholms mikrobryggerier

Den 2 – 3 juni slår Orionteatern på Södermalm i Stockholm upp portarna och välkomnar Stockholm Brewers Festival “Katarina Kegger”. Det är den första amerikanskinspirerade festivalen med fokus på hantverksöl, mat och musik som är här för att fira Stockholms mikrobryggerier.

Biljetterna släppta till Norrköpings öl- och whiskymässa

Den 17 och 18 november 2017 slås portarna upp till andra upplagan av Norrköpings egna öl- och whiskymässa. Nytt för i år är att festivalen flyttas till Stadium Arena. Biljetter har redan börjat säljas, ska du dit?

Fjärde romkryssningen på M/S Birka

För första gången i Europa blir det möjligt att provsmaka och köpa hem rom från Bacardis exklusiva Facundo-serie. Det sker under Birka Cruises romkryssning den 30 och 31 mars. Ytterligare en nyhet är märkesoberoende provningar med Ian Burrell, världens ende globala romambassadör.

Missa inte Meadowside på mässan i Linköping

Till den kommande mässan Whiskyexpo i Linköping (3-4 februari) kommer många gästföreläsare och intressant whiskypersonligheter, en av dem är Andrew Hart från Meadowside Blending.

Möt oss på Sthlm beer & whisky 2016

I dag öppnar 25-årsjubilerande Stockholm Beer & Whisky festival portarna för allmänheten! Ses vi där? Mässan pågår 29 september – 1 oktober och 6–8 oktober.

Stockholm Beer & Whisky Festival: Öl, sake, rom eller whisky?

På Stockholm Beer & Whisky Festivals första dag lockar massor av Master Classes. Ett svårt val att göra, men innan ni går iväg – kom till oss först, vi finns i Hall 1, Monter 51, närmare bestämt.

Annons

Banner
 • Välkommen

  Det här är tidningen Allt om whisky på webben. Vi ger dig allt du behöver veta om whisky och öl. Här bjuder vi på information och nyheter och låter dig prenumerera enkelt och snabbt.

 • Aktuellt nummer

  Senaste numret av Allt om Whisky
 • Från tidningen

  Allt om Whiskys spellistor Allt om Whiskys korssord
 • Whisky, öl och mat

 • Missat något nummer?

  Gamla nummer av Allt om Whisky
 • Citera oss gärna

  Creative Commons License
  Detta verk är licensierat under en Creative Commons-Licens.