Banner

Vinnarna från Stockholm Beer & Whisky festival 2017

I dag korades vinnarna från Stockholm Beer & Whisky Festival 2017. Här är vinnarna!

Sista chansen: Möt oss på Stockholm Beer & Whisky festival 2017!

För femtonde året i rad står vi på Stockholm Beer & Whisky festival. Idag fredag 6 oktober och imorgon lördag 7 oktober är sista chansen att träffa oss på mässan. Ses vi där?

Cinderella Whisky Blind Tasting Championship – tävlingen som alla har väntat på!

En tävling för medlemmar i klubb ansluten till Svenska Whiskyförbundet. Antal platser är begränsat till 200. Tävlingen är uppdelad i fyra delar, kvaltävling, kvartsfinal, semifinal och final som äger rum ombord på Viking Cinderella med avgång 15 december 2017. Under kryssningen hålls även en minimässa.

Kör säkert hem från whiskymässan

Allt om Whisky är på Öl & Whiskymässan i Nacka under torsdag-lördag. Förhoppningsvis så ses vi där! Men tar du bilen – kolla att du kan köra hem.

Ny hantverksölsfestival hyllar Stockholms mikrobryggerier

Den 2 – 3 juni slår Orionteatern på Södermalm i Stockholm upp portarna och välkomnar Stockholm Brewers Festival “Katarina Kegger”. Det är den första amerikanskinspirerade festivalen med fokus på hantverksöl, mat och musik som är här för att fira Stockholms mikrobryggerier.

Biljetterna släppta till Norrköpings öl- och whiskymässa

Den 17 och 18 november 2017 slås portarna upp till andra upplagan av Norrköpings egna öl- och whiskymässa. Nytt för i år är att festivalen flyttas till Stadium Arena. Biljetter har redan börjat säljas, ska du dit?

Fjärde romkryssningen på M/S Birka

För första gången i Europa blir det möjligt att provsmaka och köpa hem rom från Bacardis exklusiva Facundo-serie. Det sker under Birka Cruises romkryssning den 30 och 31 mars. Ytterligare en nyhet är märkesoberoende provningar med Ian Burrell, världens ende globala romambassadör.

Annons

Banner
 • Välkommen

  Det här är tidningen Allt om whisky på webben. Vi ger dig allt du behöver veta om whisky och öl. Här bjuder vi på information och nyheter och låter dig prenumerera enkelt och snabbt.

 • Aktuellt nummer

  Senaste numret av Allt om Whisky
 • Från tidningen

  Allt om Whiskys spellistor Allt om Whiskys korssord
 • Whisky, öl och mat

 • Missat något nummer?

  Gamla nummer av Allt om Whisky
 • Citera oss gärna

  Creative Commons License
  Detta verk är licensierat under en Creative Commons-Licens.