Banner

Tidningen Allt om Whiskys huvudsakliga tema. Nyheter, tips, artiklar och skolor om whisky. Titta även på vår whiskyordlista som förklarar ord, termer, begrepp och uttryck. Ta en titt bland våra inlägg om whiskey och bourbon också.

Senaste inläggen i kategorin Whisky

Part nan Angelen Allt-A-Bhainne från 1995

Sammanlagt 17 utgåvor omfattar nu Folke Anderssons whiskyserie Part nan Angelen. Den senaste är Allt-A-Bhainne 1995 en single malt från Speysidedestilleriet som grundades av Chivas Brothers 1975.

Några platser kvar till Burns Supper i Stockholm 25 januari!

Du som är läsare av Allt om Whisky har nu möjligheten att vara med på en kväll full av skotskt tema och trevligt sällskap. Boka upp 25 Januari genast för Burns Supper!

Pengar över? Köp Bowmore från 1966!

Ifall ni råkar ha lite pengar kvar efter helgfestiviteterna kanske en Bowmore från 1966 kan vara något? Eller boken In Cold Blood?

De startar världens första reglerade whiskyfond

Världens första börsnoterade whiskyfond – The Single Malt Fund – är under uppstartande, och det är svenske entreprenören Christian Svantesson som leder fondens arbete. – Whisky är en investerarmarknad, men oftast från privatperspektivet. Vår idé är att göra det professionellt och reglerat, samt att rikta oss till allmänheten, säger Svantesson till Allt om Whisky.

Balvenies hyllning till maltmästaren

Hur visar man som företag uppskattning för lång och trogen tjänst? Med en guldklocka, en medalj eller en kristallskål? För whiskyjätten Balvenie var inget av alternativen ovan tillräckligt. När maltmästare David C. Stewart MBE firar 55 år som anställd väljer Balvenie att lansera The Balvenie DCS Compendium Chapter 3 – en unik whiskytappning som omfattar […]

A Malty Christmas & A Dram New Year!

Vi vill passa på att önska alla våra läsare av både tidningen och den här webben, en riktigt god jul och ett gott nytt år. Vi utlovar ett späckat 2018 med massor av läsning om whisky, om öl och om mycket annat njutbart!

Dagens Dram Glen Grant

I Dagens Dram provar Emma och Jonas Glen Grant som ingrediens i två härliga whiskydrinkar.

Annons

Banner
 • Välkommen

  Det här är tidningen Allt om whisky på webben. Vi ger dig allt du behöver veta om whisky och öl. Här bjuder vi på information och nyheter och låter dig prenumerera enkelt och snabbt.

 • Aktuellt nummer

  Senaste numret av Allt om Whisky
 • Från tidningen

  Allt om Whiskys spellistor Allt om Whiskys korssord
 • Whisky, öl och mat

 • Missat något nummer?

  Gamla nummer av Allt om Whisky
 • Citera oss gärna

  Creative Commons License
  Detta verk är licensierat under en Creative Commons-Licens.