Åk whiskybåt med Old Pulteney

Old Pulteney beskriver sig själva som ”The Maritime Malt”. Under Öl- och whiskymässan i Göteborg är det upp till bevis med en exklusiv provning till sjöss med destillerichefen Malcolm Wearing.

PulteneyBoat

Fredagen den 12 april klockan 13.00 avgår båten Valkyria från Sjömagasinet i Göteborgs hamn. Ombord finns Old Pulteneys destillerichef Malcolm Waering som kommer att hålla i en provning som inleds med deras 12-åring och fortsätter upp i åldrarna samtidigt som Malcolm berättar allt om det lilla destilleriet vid Skottlands norra udde vars Old Pulteney 21 Years förra året utnämndes till världens bästa whisky Jim Murrays bibel.

Arrangör är Berntson Brands som också bjuder på tilltugg och ordnar efter provningen med transport till Svenska Mässan (där Öl- och Whiskymässan hålls).
Vill du vara med på åkturen, kontakta Brand Manager
David Hornberg på antingen 08 610 06 90 eller mobil: 0725 21 29 14

Danielsson författare och konstnär med stort vinintresse, som skrivit ett tjugotal böcker, av vilka flera översatts. Har haft ett tjugotal enmansutställningar runt om i Europa. Bernt har sedan 2001 arbetat tillsammans med Åke Jacobsson som skribent och redaktör