Mackmyra inleder samarbete inom Travel Retail

– Samarbetet med Five Eyes öppnar helt nya möjligheter att nå ut med vår whisky till Travel Retail på ett sätt som vi inte kunnat göra på egen hand. Dessutom frigör det här resurser som vi kan satsa på våra andra viktiga marknader, säger Johan Åsman, Sales Director på Mackmyra.

Mackmyra_banner

På Five Eyes menar vd Fredrik Borin att företaget har lång erfarenhet och goda kunskaper om hur man arbetar med denna kategori. Och att de är stolta över att Mackmyra nu väljer oss som partner.

– Genom samarbetet kan vi fokusera på sälj och distribution, medan Mackmyra kan lägga mer tid på att utveckla innovativa och intressanta produkter, förklarar han vidare.

Mackmyra grundades 1999 och har sedan några år tillbaka en bra position inom Travel Retail på den nordiska marknaden, inte minst på kryssningsfartyg i Östersjön. Mackmyra tilldelades förra året den prestigefyllda titeln European Spirits Producer 2012 av International Wine & Spirits Competition (IWSC).

Etiketter

Johan Franco Cereceda är en av landets mest meriterade vinjournalister. Har bred erfarenhet av både journalistik och vin och annan dryck, bland annat som uppskattad utbildare. Johan har tidigare dessutom jobbat på flera av landets vintidningar. Är en av Nordens ledande Spanienspecialister.

Verifierad av MonsterInsights