Stipendiet – bli vår whiskyambassadör!

Nu har du som Allt om Whiskys läsare en unik chans att bli whiskyambassadör. Detta tack vare att Allt om Whisky åter utlyser ett rese- och studie-stipendium, denna gång i samarbete med det skotska destilleriet Old Pulteney.

Stipendiet innebär att du får en weekend-resa till destilleriet inklusive specialguidad tur, flera spännande whiskymiddagar och skönt boende. Men det stannar inte där. Du kommer också att få lära dig allt om whiskyproduktionen från grunden, om fatlagring, destillation och blending. Dessutom får du chansen att välja ut ett fat som ska buteljeras för den svenska marknaden!

stipendium_old_pulteney

Läs en av våra förra stipendiaters berättelse om resan: »Jag vann Allt om whiskys resestipendium«.

Sugen? Vänta inte för länge! Den 15 december är sista ansökningsdag. Information om hur du ansöker hittar du här: Allt om whiskys resestipendium.

Emma Andersson är chefredaktör på Allt om Whisky sedan 2008. Hon är utbildad på Restaurangsakademiens sommelierutbildning och har fått flera utmärkelser, bland annat Benromach Fellowship Award 2011 samt Honorary Stillmen of Benromach som första kvinna i Sverige.