Allt om whiskys resestipendium 2024

2022 års stipendiater Andreas Eliasson och Johan Blom på Knockdhu distillery.

Tveka inte, ta chansen! Bli vår NYA whiskyambassadör!

2024 års stipendium: Besök fler destillerier, få grunderna i hur du lägger upp en bra whiskyprovning och välj ett fat som buteljeras exklusivt för Sverige.

Nu har du åter en fantastisk chans att bli whiskyambassadör. Sök Allt om Whiskys rese- och studiestipendium. Missa inte chansen. Allt om Whiskys stipendie passar dig som är utåtriktad, social, älskar whisky, kanske till och med vill få in foten i branschen, hålla provningar och jobba på mässor.

Tillsammans med anCnoc och importören Tomp tar vi åter chansen att utse detta fantastiska stipendium. 2024 års stipendium låter dig både besöka destillerier och jobba på ett.

Stipendiet innebär att du får en flerdagars studieresa till destillerier i Skottland inklusive specialguidade turer, möten med stora whiskypersonligheter och skönt boende. Med det slutar inte där. Du kommer också att få lära dig allt om whiskyproduktion från grunden, om fatlagring och hur man håller provningar. Med denna kunskap kommer du att bli en förträfflig whiskyambassadör med en trygg start.

Det största av allt är att du i slutet av den händelserika resan kommer att få välja ut ett fat på Knockdhu/anCnoc tillsammans med Allt om Whisky som ska bli din alldeles speciella buteljering. Buteljerna från fatet du väljer kommer att säljas exklusivt på Systembolaget i Sverige.

Ansök idag!

Gör så här för att ansöka om Allt om Whiskys resestipendium:
Filma en kort video på dig där du svarar på följande:
• Vem är du?
• Vad är ditt roligaste whiskyminne?
• Har du besökt destillerier förut?
• Varför skulle just du passa för stipendiet?
• Vad skulle stipendiet betyda för dig?

Lägg upp filmen på Youtube, Vimeo, Facebook eller Instagram. Tagga inlägget med #AOWstipendium2024
Maila därefter länken till videoklippet tillsammans med namn, adress, telefonnummer och ålder till stipendium@alltomwhisky.se senast den 25 februari 2024. Bifoga också en högupplöst stillbild på dig själv.
Stort lycka till!

Allt om Whisky & öl med partners utser de två lyckliga vinnarna. Vi kommer presentera vinnarna på www.alltomwhisky.se. Du som blir utvald till detta stipendium kommer att bli kontaktad direkt.