Allt om whiskys resestipendium 2017

Tveka inte, ta chansen! Bli vår NYA whiskyambassadör!

2017 års stipendium: Besök fler destillerier, bli provningsledare, jobba med teamet på Old Pulteney, välj ett fat som buteljeras exklusivt för Sverige.

Nu har du åter en fantastisk chans att bli whiskyambassadör. Sök Allt om Whiskys NYA rese- och studiestipendium i samarbete med Old Pulteney. Den här gången kommer du även att få verktygen för att bli en fullfjädrad provningsledare på kuppen. Missa inte chansen.

Allt om Whiskys nya resestipendium passar dig som är utåtriktad, social, älskar whisky, vill få in foten i branschen, hålla provningar och jobba på mässor.

Stipendiet innebär att du får en flerdagars resa till destillerier i Skottland inklusive specialguidade turer, möten med stora whiskypersonligheter och skönt boende. Med det slutar inte där. Du kommer också att få lära dig allt om whiskyproduktion från grunden, om fatlagring och hur man håller provningar. Med denna kunskap kommer du att bli en förträfflig whiskyambassadör med en trygg start.

Det största av allt är att du i slutet av den händelserika resan kommer att få välja ut ett fat på Old Pulteney destilleri tillsammans med Allt om Whisky som ska bli din och tidningens alldeles speciella buteljering. Buteljerna från fatet du väljer kommer att säljas exklusivt på Systembolaget i Sverige.

Ansök idag!
Gör så här för att ansöka om Allt om Whiskys resestipendium:

 1. Filma en kort video på dig där du svarar på följande:
 2. • Vem är du?
  • Vad är ditt roligaste whiskyminne?
  • Har du besökt destillerier förut?
  • Varför skulle just du passa för stipendiet?
  • Vad skulle stipendiet betyda för dig?

 3. Lägg upp filmen på Youtube, Vimeo, Facebook eller Instagram. Tagga inlägget med #AOWstipendium2017
 4. Maila länken till filmen tillsammans med namn, adress, telefonnummer och ålder till stipendium@alltomwhisky.se senast den 30 oktober 2017. Skriv Stipendium 2017 i ämnesrutan. Bifoga också en högupplöst stillbild på dig själv.

Stort lycka till!

Emma Andersson, chefredaktör på Allt om Whisky, utser tillsammans med Berntson Brands och Old Pulteneys team i Skottland årets stipendiater. De två lyckliga vinnarna presenteras i Allt om Whisky nummer 6 och på webben.