Allt om whiskys resestipendium 2022

Under årens lopp har Allt om Whisky hjälpt utbilda och föra in människor i Whiskysverige på olika sätt. Bland annat har vi under flera år utlyst ett rese- och whiskystipendium och nu är det dags igen.

Nu har du åter en fantastisk chans att bli Allt Om Whiskys whiskystipendiat! – Missa inte chansen.

Tillsammans med IBH (International Beverage Holdings LDT) från Skottland och importören Tomp i Sverige tar vi åter chansen att utse detta fantastiska stipendium.2022 års stipendium låter dig både besöka destillerier och jobba på ett. Dessutom får du välja ett fat som buteljeras exklusivt för Sverige.

Allt om Whiskys och IBH’s resestipendium passar dig som är utåtriktad, social, älskar whisky och vill lära mer om denna ädla dryck.
Stipendiet innebär att du får en flerdagars resa till destillerier i Skottland, inklusive specialguidade turer, möten med stora whiskypersonligheter och skönt boende.


Ansök idag!
Gör så här för att ansöka om Allt om Whiskys resestipendium:

Filma en kort video på dig där du svarar på följande:

  1. Vem är du?
  2. Vad är ditt roligaste whiskyminne?
  3. Har du besökt destillerier förut?
  4. Varför skulle just du passa för stipendiet?
  5. Vad skulle stipendiet betyda för dig?

Lägg upp filmen på Youtube, Vimeo, Facebook eller Instagram. Tagga inlägget med
#AOWstipendium2022Maila länken till filmen tillsammans med namn, adress, telefonnummer och ålder till info@tastynews.se senast den 9 januari 2022. Skriv Stipendium 2022 i ämnesrutan. Bifoga också en högupplöst stillbild på dig själv

Allt om Whisky & öl med partners utser de två lyckliga vinnarna. De presenteras i Allt om Whisky nummer 1 och på webben.
Stort lycka till!