Vinn exklusiva biljetter till Ardbegs 200-årsjubileum den 30 maj

PaulMAloneDen 30 maj firas Ardbeg Distillerys 200-årsdag världen över. I Stockholm hålls firandet på Ardbeg Embassy i Gamla Stan. En av attraktionerna är en provning av Ardbeg Perpetuum. Speciell gäst är Ardbegs kommittés globala ambassadör Paul Malone som flyger in från Skottland. Kvällen avslutas med en jubileumsmiddag där det bjuds på rökiga läckerheter som Perpetuum, Kildalton och en efterfrågad överraskning.

Här hos oss har ni nu chansen att vinna en av tio biljetter till evenemanget genom att besvara frågan nedan.

Ardbegs passionerade whiskyfans utgör Ardbegs kommitté.
Hur många medlemmar har kommittén idag?

  1. 10 000 medlemmar i drygt 25 länder.
  2. 50 000 medlemmar i drygt 50 länder.
  3. 100 000 medlemmar i drygt 130 länder.

 
Skicka in ditt svar till emma@tastynews.se. Bifoga namn, adress och personnummer (du måste vara över 25 år för att delta). Vinnarna kommer att publiceras här på alltomwhisky.se den 28 maj och blir kontaktade för vidare information. Först till kvarn …

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!