Dugges gör tap-takeover på Lådan


16 och 17 juni kommer Dugges Bryggeri till Restaurang Lådan på Luntmakargatan i Stockholm för deras största tap-takeover någonsin. Det blir 22 öl, folkölscykel och ölcocktails.

Den 13 april 2017 lade restaurangen Lådan i Stockholm ut en bild på ölet Pale Ale Pale Ale Pale Ale – en samarbetsbrygd mellan Dugges Bryggeri och Cloudwater Brew Co från Manchester – på Instagram. Dugges Bryggeri såg det och tänkte att det hade varit grymt att göra något tillsammans.

– Vi tyckte Lådan såg otroligt trevligt ut. Sagt och gjort, ett mail skickades med en förfrågan, berättar Thomas Halberstad.
– Samtidigt så hade Lådan kontaktat vår distributör, Brill & Co, och frågat om inte vi på Dugges skulle kunna tänka oss att hålla ett event där. ”Great minds drink alike” och allt det där.

– Så, nu händer det! 16 och 17 Juni. Dugges & Lådan! Vår största tap-takeover någonsin. Vi åker till Lådan och fyller kranarna med Dugges-öl. Det plockas dit en folkölscykel från Folkölsbutiken som det körs folkölsbar från. Man mixar grymma ölcocktails. Och allt detta på stället DN rubricerar som ”Högt över huvudstadens vanliga bärs-och-burgar-ställen.” Dugges & Lådan – 22 öl, folkölscykel och ölcocktails. Kan inte bli bättre. Välkomna!

Vad: Dugges & Lådan – 22 öl, folkölscykel och ölcocktails
Var: Luntmakargatan 63, Stockholm
När: 16 + 17 Juni, 2017, kl. 12 – sent

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!