Allt om Whisky nr. 1, 2018


I 2018 års första nummer har vi mycket härligt att bjuda på! Vår stipendiat Frida Birkehede hälsar på hos Glenburgie, vi pratar whiskey med lilla Woody Creek distillers och skriver om whiskyjätten Pernod Ricard och dess 13 skotska destillerier. Vidare hälsar vi på Teelings master distiller Alex Chasko som faktiskt började som ölbryggare. Vi testar Glen Grant och får en pratstund med Gotland Whisky. Härliga bilder från den flytande whiskymässan Cinderella Whisky Fair och så pratar vi om världens första reglerade whiskyfond. När det gäller öl kollar vi närmare på Österrikiskt öl, smakar på Beer Kitchen och kollar mängder av nya öl. Dessutom kryddar vi med lite vodka och drinkar.
Hoppas du får en lugn stund och lite härlig läsning!

Var hittar jag Allt om Whisky?
Klicka här för att se var du kan köpa tidningen.

Emma Andersson är chefredaktör på Allt om Whisky sedan 2008. Hon är utbildad på Restaurangsakademiens sommelierutbildning och har fått flera utmärkelser, bland annat Benromach Fellowship Award 2011 samt Honorary Stillmen of Benromach som första kvinna i Sverige.