Prova Loch Lomond & tapas med Allt om Whisky


Allt om Whisky har bjudit in David Lind (Regional director Europe) direkt från Skottland och Loch Lomond Group för att hålla i en härlig kombinationsprovning av whisky & tapas. Vi provar sex olika Loch Lomond whiskies med sex stycken matchande tapas.

David Lind, Loch Lomond

Med sitt brokiga förflutna, spännande historia och nyöppningar genom åren är Loch Lomond en whisky värd att lära känna. Vi håller till på The Winery Hotel. Passa på att säkra din plats. Antingen bara för provningen eller provning med middag efteråt. Allt om Whiskys chefredaktör Emma Andersson kommer att vara på plats och ser fram emot ett trevligt event tillsammans. Välkommen!

Loch Lomond & Tapas-provning

Tid: Torsdagen den 19 april 2018 kl. 15.00-17.00
Plats: The Winery Hotel, Rosenborgsgatan, Stockholm
Pris: 395 kr/pers

Säkra din plats genom att maila till provning@alltomwhisky.se
Skriv whisky & tapas i ämnesraden så kommer mer information till dig.
På kvällen kl. 18.30 serveras en 3-rätters middag där du får mer tid att prata whisky och lära känna David Lind och Allt om Whiskys chefredaktör Emma Andersson till en kostnad av 480 kr exklusive dryck. Middagen betalas på plats men anmäl ditt intresse till oss. Först till kvarn gäller.

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!