Banner desktop
Logga in Ditt konto
Banner desktop
Banner med Emma
HemFeatureKan vi fortfarande avnjuta en (god) öl?

Kan vi fortfarande avnjuta en (god) öl?

Rick Kempen står i baren med ett ölglas

Att rökning inte längre är tillåtet på krogar och restauranger är bra, trots att jag själv tycker om att röka ibland. Jag är tillräckligt gammal för att komma ihåg när jag stötte på rökförbudet för första gången: i oktober 2005 fick jag förbryllad stå utanför baren Saddle & Saber för att röka – och jag frös, fast jag var inte ensam. Märkligt nog så är det fortfarande till-låtet att röka inomhus i en del europeiska länder; många österrikiska barer och restauranger uppmuntrar det faktiskt. Men den här krönikan handlar inte om rökförbudet, jag är avsevärt mer rädd för att alkohol riskerar samma sak. Neonykteristerna verkar bli allt högljuddare för varje dag.

 


Hej!

Den här artikeln och mycket mer får du tillgång till genom att bli medlem i Allt om Whisky+.
Se allt du får tillgång till här

Redaktionen
Redaktionenhttps://www.alltomwhisky.se
Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!
Relaterade artIklar

Missa inte

Populärt