Allt om Whisky nr. 1, 2019


Nytt år – nya möjligheter. Jag ser verkligen fram emot det här året med er. Vi kommer att ha flera möjligheter att mötas i verkligheten på några av de roliga öl- och whiskymässorna i Sverige och även här i tidningen och på webben så klart.

Japan, denna fantastiska ögrupp i öst. Ett spännande land med en kultur och ett språk främmande från svenskan, precis lika främmande som färgämnen i whiskyn för Blackadder. Ett stort land med nästan 130 miljoner invånare. Vi tycker att ett stort land kräver stor uppmärksamhet i det här fallet. Vi kommer fortsätta vår resa genom Japans whiskysäte och gå in lite närmare. Även i nästa nummer kommer Allt om Whisky gräva vidare i soluppgångens land. Lång härlig serie med mycket innehåll.

Vi bjuder i detta nummer på möten med spännande karaktärer och personer från branschens alla hörn, både från Sverige och från utlandet. Ölen då, hur var det med den? Vi putsar upp våra kunskaper om Sveriges ölhistoria och vi träffar Wicked Weed, ett amerikanskt bryggeri som nyligen gjort intåg i Sverige – bland mycket annat.

Följ med på vår whisky- och ölresa 2019!

Var hittar jag Allt om Whisky?
Klicka här för att se var du kan köpa tidningen.
Prenumerera på tidningen – Klicka här!
Glöm inte att följa oss på Facebook!

Etiketter

Emma Andersson är chefredaktör på Allt om Whisky sedan 2008. Hon är utbildad på Restaurangsakademiens sommelierutbildning och har fått flera utmärkelser, bland annat Benromach Fellowship Award 2011 samt Honorary Stillmen of Benromach som första kvinna i Sverige.