Benromachs nya look


Så här kommer singelmalt från Benromach att se ut framöver. Så här säger Andrew Hannah som är chef på deras marknadsavdelning:
– Vi hämtade inspiration från den handmålade skylt som brukade sitta på taket, och de distinkt röda dörrarna runt om på destilleriet och vår ikoniska röda skorsten. Designen försöker förmedla den genuint hantverksmässiga omsorg som läggs på varenda droppe Benromach. Även om nu designen förändrats, så förblir karaktären, smaken och kvalitén på vår medaljerade whisky densamma.

Destilleriet grundades 1898 men fick nytt liv när familjen Urquhart köpte det 1993. Efter en femårig grundlig renoveringen öppnade det igen 1998 och har sedan producerat single malt i Speysides traditionella stil. I samband med den nya designen lanserade de också mottot “Made by hand for a genuine character”.

www.benromach.com

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!