Åk på saltstänkt whiskymässa!


Den har kallats Världens största flytande whiskymässa och här finns mycket att smaka och fynd att göra. På mässan presenteras ett stort antal whiskysorter, från Sverige, Skottland och hela världen. Vill du prova whisky finns mängder av spännande masterclasses från berömda destillerier att boka.

Inför årets mässa har Viking Line nu sålt en av Sveriges absolut dyraste whiskyflaskor och en av de dyraste whiskyflaskorna i världen. Det var en flaska The tale of the Dog 46-year-old från skotska The Balvenie gick för den smått otroliga summan 199 900 kronor. Trots att den flaskan är såld finns mycket annat att både smaka på och köpa ombord.

Skulle det inte räcka finns också exklusiv choklad, cigarrer och champagne, samt förstklassiga artister som uppträder. Du bokar på Viking Lines hemsida där du också hittar Tax free-sortimentet och listan på artister. Skepp ohoj den 21, 22 & 23 april!

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!