Charlotte Halzius från TAK tävlar i romdrinkar

Den 25 juni möts 13 bartendrar från världens alla hörn i anrika Beaufort bar på The Savoy i London för att tävla om titeln ”Diplomatico World Best Bartender” i den internationella bartendertävlingen Diplomático World Tournament. Svenska Charlotte Halzius från restaurang TAK har med sina kreativa romdrinkar lyckats ta sig hela vägen till final.

Josephine är nordens bästa World Class-Bartender

I förra veckan hölls det nordiska mästerskapet i Cocktail-blandning i den skotska staden Inverness. Vinnare blev Josephine Sondlo från Penny & Bill i Stockholm. Utöver den prestigefulla titeln vinner hon också en biljett till den globala World Class-finalen som kommer att hållas i Mexico City i augusti.

Dugges gör tap-takeover på Lådan

16 och 17 juni kommer Dugges Bryggeri till Restaurang Lådan på Luntmakargatan i Stockholm för deras största tap-takeover någonsin. Det blir 22 öl, folkölscykel och ölcocktails.

Dax för Baileys Iced Coffee Latte!

Jo, uteserveringspremiären har varit – tro’t eller ej, men snart så kommer nog värme också… Och till varma vår- och sommardagar har Baileys kommit med iskaffe.

Agrikultur och Talisker Skye mitt i naturen

I sommar öppnar kockarna Filip Fastén och Joel Åhlin från Agrikultur två pop-up restauranger tillsammans med whiskyn Talisker Skye, i både Sverige och Danmark. Restaurangerna är en del av Scandinavian Detours, en ny upptäcktsguide som Talisker Skye har utvecklat i samarbete med några av Skandinaviens främsta äventyrare.

Här och nu på Zacapas Nuet

Rommärket Zacapa har tillsammans med kocken Edin Dzemat och bartendern Jonas Brandenborg Andersen skapat en middagsupplevelse där alla digitala enheter förbjuds så att gästerna helt kan fokusera på mat och dofter.

Upptäckargin

Nu utökar Explorer sitt sortiment och lanserar för första gången en annan produkt än vodka: en ekologisk gin.

Annons

Banner
 • Välkommen

  Det här är tidningen Allt om whisky på webben. Vi ger dig allt du behöver veta om whisky och öl. Här bjuder vi på information och nyheter och låter dig prenumerera enkelt och snabbt.

 • Aktuellt nummer

  Senaste numret av Allt om Whisky
 • Från tidningen

  Allt om Whiskys spellistor Allt om Whiskys korssord
 • Whisky, öl och mat

 • Missat något nummer?

  Gamla nummer av Allt om Whisky
 • Citera oss gärna

  Creative Commons License
  Detta verk är licensierat under en Creative Commons-Licens.