Banner

Några platser kvar till Burns Supper i Stockholm 25 januari!

Du som är läsare av Allt om Whisky har nu möjligheten att vara med på en kväll full av skotskt tema och trevligt sällskap. Boka upp 25 Januari genast för Burns Supper!

Freakshakes – Mellandagspyssel med Baileys

Visst ser de smarrriga ut? Konditorn Tea Malmgård har komponerat tre så kallade freakshakes.

Gör lyxigt julgodis på Baileys Treat Factory

Den 16-17 december blir PS Matsal på Söder i Stockholm en julgodisfabrik dit alla som vill är välkomna att skapa sina egna sötsaker smaksatta med Baileys tillsammans med konditorn Tea Malmegård.

Grand Slam för Hernö Gin

När årets resultat för världens mest prestigefulla vin- och sprittävling, International Wine & Spirit Competition, tillkännagavs stod det klart att Hernö Gin får priset ”Producer of the Year” för andra året i rad. Dessutom får de tillsammans med That Botique Y Gin priset för världens bästa London Dry Gin.

Michelinstjärna till svenska Aquavit i London

Den svenskdrivna krogen Aquavit i London har belönats med sin första stjärna i Guide Michelin.

Bryggeriet Frequency Beer Works öppnar Tap Room

Det relativt nystartade bryggeriet Frequency Beer Works (där Allt om Whisky-skribenterna David Mortimer-Hawkins och Anders Fridén återfinns bland eldsjälarna) vilar minsann inte på lagrarna.

Josephine är världens 7:e bästa bartender

Nyligen utsågs världens bästa bartender i bartendertävlingen World Class i Mexico City. Sverige representerades av Josephine Sondlo, från cocktailbaren Penny & Bill i Stockholm, som tidigare vunnit den nordiska tävlingen och som nu slutade på en fantastisk 7:e plats av 55 tävlande och alltså numera kan titulera sig som världens 7:e bästa bartender i världen.

Annons

Banner
 • Välkommen

  Det här är tidningen Allt om whisky på webben. Vi ger dig allt du behöver veta om whisky och öl. Här bjuder vi på information och nyheter och låter dig prenumerera enkelt och snabbt.

 • Aktuellt nummer

  Senaste numret av Allt om Whisky
 • Från tidningen

  Allt om Whiskys spellistor Allt om Whiskys korssord
 • Whisky, öl och mat

 • Missat något nummer?

  Gamla nummer av Allt om Whisky
 • Citera oss gärna

  Creative Commons License
  Detta verk är licensierat under en Creative Commons-Licens.