Cocktailbaren MAP Petite Maison öppnar i Stockholm

Efter den mycket lyckade etableringen i London har grundarna Cecilia och Josef bestämt sig för att öppna en filial i Sverige, närmare bestämt på Vasagatan 38 i Stockholm. Stort är det inte, bara 15 platser, men det man kanske saknar i storlek tar man igen i utbudet. Här finns Sveriges största sortering av japansk whisky och ett av världens bredaste bibliotek av The Macallan, plus rom, gin, mezcal och annat. Allt noggrant utvalt.

Dessutom en drinklista med väl över hundra frestande förslag och bakom baren står erfarna mixologer som mer än gärna berättar om utbudet medan de skakar, blandar och rör. Blir man hungrig står köket redo med en glad parad av smakfulla smårätter som passar perfekt till innehållet i glasen.

https://sv.mapetitemaison.se/

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!