Förfesta i Pistonhead Rider Room

Den svenska öltillverkaren Pistonhead har flyttat in i ett avskilt bakre rum på restaurangen Hornsgatans KvarterskrogSödermalm i Stockholm. Rummet bjuder in till Pistonheads stökiga värld och kommer framöver vara öppet för att boka för slutna sällskap.

I Pistonhead Rider Room har du som besökare att få din alldeles egen rider uppfylld. Boka in dig och ditt kompisgäng i rummet och fyll samtidigt i vilka saker du vill ska finnas på plats när ni dyker upp.

Bland annat går det att välja bland mat och tilltugg som chark, popcorn eller cornichons, men även lite mer utstickande föremål som ett anatomiskt korrekt skelett, en rökmaskin, kassettspelare eller ett porträtt på skådespelaren Nicholas Cage.

Kolla in hela listan och vad som går att beställa och boka Pistonhead Rider Room på Hornsgatan Kvarterskrog

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!