Emma får Benromach Fellowship Award 2011!


Emma pris2011

En klädsam blygsamhet hindrar vår chefredaktör från att meddela att hon är en av tre tjejer som erhållit Benromach Fellowship Award 2011. De andra två är Susan Stenström (Friiberghs Herrgård) och Helena Hugo (Bredaryds Värdshus).

När det gäller vår chefredaktör lyder juryns motivering så här:

»Emma Andersson is editor of one of the world’s best whisky magazines, Allt Om Whisky. Emma’s focus on delivering quality news and features from the world of whisky, is one of the major reasons why Sweden is such a successful market for whisky today with some of the world’s most informed and passionate whisky enthusiasts.«

Det ni.

Jacobsson har varit i tidningsbranschen sedan 1960-talet. Redan 1993 började han ge ut Allt om Vin och inledde utgivningen av Allt om Whisky 2003. Åke Jacobsson känd profil i dryckesbranschen. Åke ser du ofta med de stora inom whisky och öl.