Dags att boka Whisky-meet i Bergen

För 2012 års mässa den 2-4 februari satsar Whisky-meet på ett stort antal Master Classes med många internationella föreläsare. Mässan äger rum på Grand Hotel Terminus i Bergen och smygstartar på torsdagskvällen den 2 februari i hotellets whiskybar.

Programmet är inte helt färdigt och uppdateras löpande. Mer information kommer på hotel Terminus hemsida www.ght.no och anmälningar till masterclasses eller mer information kan du få av Frode Harring på e-post frode@ght.no
Läs programmet som PDF genom att klicka här.

Whisky-meet

Jacobsson har varit i tidningsbranschen sedan 1960-talet. Redan 1993 började han ge ut Allt om Vin och inledde utgivningen av Allt om Whisky 2003. Åke Jacobsson känd profil i dryckesbranschen. Åke ser du ofta med de stora inom whisky och öl.