Allt om Whisky nr. 2, 2018


I nummer 2 2018 har vi ett storslaget test där vi provar rökiga, härliga Ardbeg. Vidare kollar gänget bakom podcasten Rockhyllan igenom restaurang Akkurats sortiment av bourbon och whiskey. Vi berättar om dansk whisky från Stauning Whisky och hälsar på Glentauchers distillery. Glädjen är stor – äntligen får Sverige några rara droppar från Cadenhead på hyllorna i Systembolaget. Vilka det blir skriver vi om i tidningen. Cameronbridge distillery känner kanske inte många till, men det är aortan i whiskyframställningen i Skottland. Vi berättar om kolossen. Vidare kollar vi grappa och öl från Portugal. Kocken Anders Levén bjuder på vårmeny och Emma ger sina bästa tips just nu. Ett späckat nummer alltså. Prenumerera idag så missar du inget!

Var hittar jag Allt om Whisky?
Klicka här för att se var du kan köpa tidningen.

Emma Andersson är chefredaktör på Allt om Whisky sedan 2008. Hon är utbildad på Restaurangsakademiens sommelierutbildning och har fått flera utmärkelser, bland annat Benromach Fellowship Award 2011 samt Honorary Stillmen of Benromach som första kvinna i Sverige.