En ren Baileys till jul

En uppställd bild på Baileys chokladrenar och flaskor
Baileys är något som många förknippar med just julen, och utöver den klassiska serveringen Baileys över is är den även en populär ingrediens i kaffe-och chokladdrinkar, desserter och bakverk.

Lagom till julen i år introducerar Baileys en ny tradition för att markera början av julen: Baileys Chocolate Reindeer. Detta görs i samband med att man lördagen den 23 november öppnar Baileys Treatmas BarHallwylska i Stockholm, en plats att tjuvstarta julfirandet på. Baileys Treatmas Bar kommer att hålla öppet för allmänheten varje helg mellan den 23/11 till den 22/12. Fokus kommer ligga på olika sorters Baileys som serveras i Baileys Chocolate Reindeer, gjord av mjölkchoklad av den chokladtillverkaren Lir Chocolate.

– Baileys Chocolate Reindeer lanserades på den engelska marknaden förra året och blev direkt en favorit. Det ska bli väldigt kul att nu även få presentera den för våra svenska Baileys-drickare, säger Malin Midhed, nordisk PR-ansvarig på Diageo.

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!