Allt om Whisky nr. 5, 2019

Evigt tacksam att jag har er att dela mitt jobb och min hobby med

Ibland kan man undra vad som föder ens inspiration i livet, både på jobbet och i privatlivet. I vissa perioder av ens liv går det undan och flitighetens lampa lyser ljust över en. Andra cykler är det som att någon står på bromsen och inga nya kreativa idéer kommer fram över huvud taget.

Efter en period av tunga fötter och trögfödda idéer bestämde jag mig för att leta vad som fick mig att inspireras. Jag vet att människor överlag ger mig energi så jag utgick från det och pratade extra mycket med människor jag möter i både jobbet och hemma. Flera frön föddes och började gro. Helt plötsligt insåg jag att det är ju egentligen hos mig själv inspirationen finns men ibland behöver man hjälp att sätta på powerknappen.

Man sitter i en slags oändlig berg- och dalbana som aldrig tar slut. Inspirationen kommer tillbaka om man bara väntar. Den är svår att tvinga fram men man måste vara lyhörd. Jag inspireras av er läsare mer än ni kan tänka er. Fick möta ett stort gäng av er under SWF:s Convention på Birka i augusti. Det fick mig att sätta igång nästa kreativa period och snabbt gick det. Jag hoppas vi på Allt om Whisky kan vara med att inspirera er på er resa genom dryckens tecken.
Evigt tacksam att jag har er att dela mitt jobb och min hobby med.

Välkommen till en härligt inspirerande höstläsning!

Var hittar jag Allt om Whisky?
Klicka här för att se var du kan köpa tidningen.
Prenumerera på tidningen – Klicka här!
Glöm inte att följa oss på Facebook!

Etiketter

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!