Medaljregn över Hernö Gin

Jon Hillgren, Gin grand master

Det blev jättestorslam för Hernö Gin vid The Gin Masters, bland annat en Gin Grand Master, sju mästartitlar och tretton guld. Det betyder att Hernö Gin slagit sig själva och förbättrat sitt eget rekord i kategorin
”Mest prisade destilleriet i tävlingens historia under ett och samma år.”

”Hernö Gin kan nu summera ihop trettiofyra Masters, fyra Gin Grand Masters samt två Taste Masters genom åren i tävlingen”, summerar Johan Wester, tävlingsansvarig på Hernö Gin, och Jon Hillgren VD och grundare fyller på:

”När en jury bestående av internationella specialister och
branschexperter åter igen enas om att vårt gin håller världsklass blir man ju lycklig. Något måste vi ju göra rätt år efter år. Och jag tror att det handlar om att vi strävar efter att skapa ett gin som vi själva känner i själ och hjärta att det är världens godaste. Vi älskar att göra det vi gör och den passionen är grunden till allt på Hernö Gin. Kanske är det så att det avspeglar sig i den färdiga produkten.”

Listan över medaljer och utmärkelser är så lång att den inte får plats här, men den finns naturligtvis på deras inte så lite stolta webplats: hernogin.com

Etiketter

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!