Missa inte årets mässor 2022!

Malmö Öl- och Whiskyfestival

Malmö Öl & Whiskyfestival räknas bland landets större, med över hundra utställare och ett komplett program av både nyheter, provningar och upplevelser.
mowfestival.se
18–19 mars 2022

Rommässa på Viking Cinderella

Premiär för rommässa på Viking Cinderella! Besök minimässa, delta i intressanta master classes och gör fina romkap i taxfree. Det blir dessutom konsertspelningar med bland andra Klara Hammarström känd från Mello och Hoffmaestro.
vikingline.se
18-19 mars

Uppsala Beer & Whisky Festival

Några av landets främsta leverantörer och producenter samlas för att dela med sig av både kunskap och smakprov på Fyrishov.
beerwhiskyfestival.se/uppsala/
25–26 mars 2022

En Öl & Whiskymässa

Välkommen till Svenska Mässan i Göteborg för att bekanta dig med drygt 150 utställare och över 2000 olika produkter, både nykomlingar och veteraner.
olochwhiskymassa.se
8–9 april 2022

Whiskymässan på Viking Cinderella 2022

Välkommen ombord på världens största flytande whiskymässa, med gott rykte bland både utställare och besökare. Vill du vara ute i god tid öppnar onlineshoppen redan 4/11. Observera att kryssningen har tre olika avgångar.
vikingline.se
21, 22 och 23 april 2022

Whiskymässa 2022 – Albert Hotell

För nittonde året i rad arrangeras Whiskymässan på Albert, i samarbete med Trollhättans whiskyklubb, en av Sveriges mer intima whiskymässor, där man kan boka rum rätt ovanför mässan.
alberthotell.com/sv/whiskymassa-2022
7 maj 2022

Skövde dryckesmässa

För sjätte gången arrangeras två dagar i Skövdes vackra kulturhus med ett trettiotal utställare av både whisky, öl och mat. Ett bra tillfälle att bekanta sig med mindre lokala producenter i området.
skovdedryckesmassa.se
13-14 maj 2022

Borås Beer & Whisky Festival 2022

Denna rikstäckande festival samlar några av landets främsta leverantörer och producenter för att dela med sig av både kunskap och smakprov i den anrika gamla lokverkstaden Åhaga.
beerwhiskyfestival.se/boras/
13–15 maj 2022

Sandviken Beer & Whisky Festival

Några av landets främsta leverantörer och producenter samlas för att dela med sig av både kunskap och smakprov i Göransson Arena.
beerwhiskyfestival.se/sandviken/
26–27 augusti 2022

Stockholm Beer & Whisky Festival

Den första, och kanske tyngsta, av Sveriges mässor firar 30-årsjubileum 2022. Årets uppdelning av mässan på två tillfällen var så lyckad att man fortsätter med det formatet även nästa år.
stockholmbeer.se
29 sep–1 okt, och 6–8 okt 2022

Carlstad Beer and Whisky Festival -Skål

Årets upplaga blir den sjätte av Carlstad Beer and Whisky Festival, och som vanligt kommer man ta emot sina tusentals besökare på Karlstad CCC, där både svenska och utländska utställare väntar.
carlstadbeer.se
4–5 november 2022

Borlänge Öl & Whiskymässa

Träffa branschfolk, konnässörer och entusiaster på Borlänge Öl & Whiskymässa. Naturligtvis finns det också möjlighet att delta i både provningar och utbildningar.
borlangeolwhisky.se
11–12 november

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!