Öl med caramba från Stone Brewing

Mexikanska halvön Baja är grannen i söder och på 1990-talet låg Stone Brewing bara minuter från gränsen. Aningen nostalgiska ville Ben Sheehan och kollegor tillägna lite bryggarkärlek i mexikanastil och Stone Buenaveza Salt & Lime Lager är nu den snabbast växande ölen i deras sortiment. Den 1 mars kommer den till Sverige i Systembolagets fasta sortiment!

Stone Buenaveza Salt & Lime Lager har både en karaktär av fruktig gose och internationell ljus lager. I aromerna fås en angenäm ton av kexig malt och en mild, blommig humletouch tillsammans med lime. Doften och smaken är mycket ren, som man kan vänta sig av ett välbryggt lageröl. Den färskpressade limefrukten är precis lagom tilltagen och gör sig lätt påmind i både doft och smak, medan sältan är fint avvägd i smaken.
Drick den för sig själv eller till fisk- eller kycklingtacos liksom många mexikanska rätter.
Den 1 mars kommer Stone Buenaveza Salt & Lime Lager till cirka 330 Systembolagsbutiker.

Stone Buenaveza Salt & Lime Lager

Pris: 14,90 kr
Volym: 355 ml flaska
Nr: 122103

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!