Isle of Raasay släpper Cask Strength

Äntligen kommer Isle of Raasay´s Cask Strength till Sverige, även om det blott är 60 flaskor. Denna buteljering är skapad efter samma recept som deras Signature Single Malt, alltså en blandning av rökt och orökt destillat som har lagrats separat på ex-rödvinsfat, ex-Ryefat och Chinkapin ekfat för att sedan giftas ihop inför buteljering. Med sina 61,3% är det ett ordentligt kraftpaket som nu alltså finns i ett fåtal exemplar på Systembolaget.

Isle of Raasay Cask Strength

Alkoholhalt: 61,3%
Webblansering: 24 maj Kl: 10:00
Artikelnummer: 85593
Pris: 949 kronor
Volym: 70 cl

Etiketter

Henric Madsen grundade whiskymagasinet Malter Magasin 2017 men har nu anslutit till Allt om Whiskys team. Han bor i Dalarna och hans favoritwhisky är olorosolagrad Glen Ord.