Dags att boka Speyside Whisky Festival


gemyt_i_speyside

I slutet på april sparkar Dramfest, eller Speyside Whisky Festival igång igen. Festivalen är en av de största whiskyfestivalerna i Europa och det är den tolfte gången den hålls. I hela regionen anordnar man aktiviteter som omfattar mat, musik och självklart mängder av olika sorters whisky.

Årets Dramfest har över 200 aktiviteter att delta i och några börjar redan bli fullbokade. Skynda dig att se över bokningen om du vill åka!

I år hålls festivalen den 28 april till den 2 maj och man förväntar sig över 25 000 besökare från över 100 länder, bland annat från Sverige, Norge, Danmark, Tyskland och Holland. Enklaste sättet att ta sig till Speyside är att ta valfritt flyg till Aberdeen eller Inverness. Läs mer om festivalen och alla dess aktiviteter på spiritofspeyside.com

Emma Andersson är chefredaktör på Allt om Whisky sedan 2008. Hon är utbildad på Restaurangsakademiens sommelierutbildning och har fått flera utmärkelser, bland annat Benromach Fellowship Award 2011 samt Honorary Stillmen of Benromach som första kvinna i Sverige.