Falcon Alkoholfri Arena

Bygget är redan igång och kommer vara klar för spel när vårsäsongen 2017.
– Falcon är det varumärke som flest falkenbergare har önskat sig som sponsor så det här känns mycket bra, säger Lars-Eric Nilsson som är ordförande för Falkenbergs FF.

Lars Eric Nilsson, Falkenbergs FF och Johan Örtengren, Carlsberg Sverige.
Lars Eric Nilsson, Falkenbergs FF och Johan Örtengren, Carlsberg Sverige.

Carlsberg Sverige blir leverantör av all dryck som säljs på arenan och självklart kommer det att finnas många alkoholfria alternativ. Dessutom kommer spelarna att bära Falcon Alkoholfris logotyp på dräkterna.??

– Vi är idag ledande på alkoholfritt öl. Därför är vi såklart stolta att tillsammans med Falcons hemmalag, laget vid havet, fortsätta verka för alkoholfria alternativ, säger Johan Örtegren, marknadschef för öl på Carlsberg Sverige.

Avtalet löper över fem år med en möjlig förlängning på ytterligare fem år. Ytterligare ett sponsringsavtal har även slutits som bland annat innebär att Festis kommer att sponsra barn- och ungdomsverksamheten. Avtalet träder i kraft den 1 januari 2017.

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!