Inget julbord utan julöl!

Varje år fylls systembolagets hyllor av julöl till tusen. Det är svårt att välja vilka man ska satsa på till julens alla smaker som finns på julbordet. Allt om Whisky har testat årets öl och leder dig i ditt val. Snart listar Allt om Whisky sina favoriter. Brukar du köpa de senaste julnyheterna, eller kör du hellre på säkra kort?

Test: Julöl

Vi har provat julöl länge. Har du testat några av julölen 2013 och 2014?
Här kan du läsa 2013 års test och här kan du läsa 2014 års test.

Följ oss på webben eller på Facebook så får ni snart läsa om årets topp 10 julöl 2015.

Etiketter

Emma Andersson är chefredaktör på Allt om Whisky sedan 2008. Hon är utbildad på Restaurangsakademiens sommelierutbildning och har fått flera utmärkelser, bland annat Benromach Fellowship Award 2011 samt Honorary Stillmen of Benromach som första kvinna i Sverige.