Brewery Mash för tredje gången i Stockholm

22364248919_be20795c03_oUtöver Stockholm besöker Brooklyn Brewery Mash även London, Paris samt sex städer i USA. Syftet är att utforska kulturtrenderna i några av världens mest pulserande och urbana städer och fira dessa tillsammans med stadsborna själva.
– Stockholm ligger i framkant när det gäller såväl mat- och dryckesscenen, vilket gjort att det blivit en självklar del av vår turné. Det här blir det tredje året vi arrangerar Brooklyn Brewery Mash i Stockholm. Vi vill utforska och lyfta fram det unika med Stockholms mat- och dryckesscen och skapa en festival för och med Stockholms invånare, säger Haben Berhe, Brand Ambassador på Brooklyn Brewery.

Brooklyn Brewery Mash bjuder på fem evenemang som på olika sätt skapar en multidimensionell upplevelse genom samarbeten med Stockholmsbaserade smak-konnässörer, musiker, kockar, konstnärer och ölbryggerier. Dessa evenemang inkluderar:

Beer Mansion – Torsdagen den 26 maj bjuder Skyddsrummet på Söder Mälarstrand på en kreativ och interaktiv upplevelse med fokus på öl, matkultur, konst och musik – allt under ett och samma tak.

Feast – Fredagen den 27 maj bjuds Stockholm på de bästa smakerna från Brooklyn och Sverige när Brooklyn Brewerys firade kock Andrew Gerson skapar en middag som hyllar mångfalden i Brooklyns mer komplexa och experimentella öl. Middagsfesten arrangeras på Nya Carnegiebryggeriet.

The Neighborhood Immersion – Lördagen den 28 maj bjuder Stockholm in till folkfest på Mariatorget. Utforskaområdets lokala skatter inom mat och dryck, smaka olika sorters Brooklyn Brewery-öl, njut av läckra lunchspecialiteter och ta del av exklusiva erbjudanden i butiker i området.22364162599_4edb08386c_oFree show – Lördagen den 28 maj avslutas med en gratis konsert på Debaser Medis.

DIY Dinner Party – Söndagen den 29 maj avslutas Brooklyn Brewery Mash med en öl- och mat-pairing där gästerna får lära sig kan laga mat som inte bara kombineras med mat, utan där man även tar hänsyn till ölens unika smaktoner. Sessionen hålls av Brooklyn Brewerys kock Andrew Gerson.

För mer detaljerad information om Brooklyn Brewery Mash, priser och biljetter, besök Booklyn Brewery Mash webbplats. Festivalen pågår 26-29 maj 2016.

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!