Dags igen för Whiskyexpo i Linköping


Fredagen 31 januari och lördagen 1 februari är det återigen dags för Linköpings Whiskyexpo som bjuder in hela whiskyvärlden till Konsert och Kongress för två lärorika och smakfulla (så att säga) dagar.

Whiskyexpo i Linköping är en populär högtid för whiskyentusiaster. Dit kommer besjälade whiskyvänner från när och fjärran för att prova nyheter, träffa branschfolk och umgås.

Utställarna kommer tillbaka år efter år, blir allt fler och långväga. I år kommer till exempel Kai Shih från taiwanesiska Kavalan, Andrew Laing från Islay och nystartade destilleriet Ardnahhoe distillery, Frances Dupoy från Skottland och en av världens mest uppskattade provningsledare: Highland Parks Martin Markvardsen.

Bland utställarna märks alla de stora varumärkena, men också nya verksamheter som Tjaerdalen från Umeå och danska Mosgaard Whisky. Rom tar också mer och mer plats. Bland annat via Norrköpingsföretaget Harrel, som drivs av äkta paret Heidi Johansson och hockeyprofilen Andreas Pihl.

Ett drygt 30-tal seminarier är öppna för alla som vill få en föreläsning och en sittande provning. Vill man bara njuta av drycker väntar hundratals upplevelser ute på mässgolvet.

Biljetter till entré och seminarier via ticketmaster.se

Mässinformation, öppettider utställare med mera på whiskyexpo.se

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!