The Irishman – Irländskt i liten flaska


The Irishman känner vi igen allesammans tror jag. Det här är klassikern från Irland som de flesta har någon slags relation till. Nu byter den utseende och visst blev etiketten snyggare och mer tydlig? Det är en blended whiskey och just den här flaskan är på 350ml. Den passar perfekt som en rolig liten detalj när du bjudit hem folk på middag. Ställ fram en liten fin flaska, ett par fina whiskeyglas och en skål med is så kan alla hälla upp sin egen whiskey precis så som de själva vill dricka den. Perfekt till kaffet, efter middagen eller som den är efteråt i soffan. Det fungerar fint att dricka den när du lapar de första vårsolstrålarna längs husväggen också. Härlig lättsam irländare!

Doft: Whiskeyn är lättsam och har en liten kryddig doft med inslag av päron
Smak: Vanilj, lätt tropisk frukt med nötter finns i smaken. Honung med inslag av päron också. Medellång finish.

Nya flaskan kommer ut i handeln under vecka 11, så det kan dröja lite innan alla Systembolag fått den.

The Irishman Founders reserve

Nr: 403
Pris: 156kr,
Volym: 350 ml

Etiketter

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!