Tropiskt sommarhäng på Långholmen i Stockholm

Captain Morgan lanserar Tiki Tuesdays – tropiskt sommarhäng på ÖN i sommar

Klassiska romvarumärket Captain Morgans senaste tillskott Captain Morgan Tiki är en tropisk rombaserad spritdryck inspirerad av de södra Stillahavsöarna. I samband med lanseringen rullar de ut konceptet Tiki Tuesdays på ÖN på Långholmen med start 13 juli. Ett tropiskt sommarhäng med karaffer fyllda med Tiki Colada, snacks och spel i gräset.

Captain Morgan Tiki är smaksatt med ananas och mango och har lägre alkoholhalt än rom, vilket gör den perfekt för sommardrinkar.

Varje tisdag mellan den 13 juli och 3 augusti kommer det uppstå ett tropiskt paradis på ÖN. Här kommer gästerna kunna köpa ett Tiknick-kit bestående av: karaff med Tiki Colada, Cubanos, picknick-filt, sällskapsspel och tiki-glas till ett pris av 395 kr.

– Efter en lång tid av restriktioner vill vi ge våra gäster något att längta efter. Det första riktiga sommarhänget på ett ännu bättre ÖN. Förra sommaren var en succé, i år har vi utökat rejält. Fler hammocks, solstolar och en fantastisk nyhet i Tiki Tuesdays, som bäst avnjuts med en Tiki Colada på en picknickfilt ute på gräsmattan. Det kommer också finnas spel och nygrillade Cubanos från vår kolgrill, säger Linus Ahlbom, restaurangchef på ÖN.

Captain Morgan Tiki

Pris: 229 kr
Nr: 51216
Alkoholhalt: 25%

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!