Stipendiaterna 2022 – äntligen är det officiellt!

Johan Blom (till vänster) och Andreas Eliasson (till höger)

Andreas Eliasson och Johan Blom är utsedda till 2022 års stipendiater! Nu är det dags för de båda att lära sig mer om whisky genom en oförglömlig resa till Skottland.

Allt om Whisky har tillsammans med IBH (International Beverage Holdings LDT) från Skottland och importören TOMP i Sverige valt ut dessa två personer som kompletterar varandra väl.

Andreas med sitt relativt nya men brinnande och nyfikna intresse för denna maltdryck och Johan som under åren odlat en stadig kunskapsgrund att stå på i sitt whiskyintresse. Båda har en törst och en genuin vilja att fortsätta utveckla sina kunskaper ytterligare för att också kunna bidra och dela den med ännu fler personer i framtiden. En målbild vi är övertygade över att kunna medverka till genom detta res- och whiskystipendium.

En händelserik resa med personliga möten väntar runt hörnet. För att få bygga på förståelsen för whiskyproduktion, människorna bakom och branschen i sig blir det besök på flera destillerier under resan.

Nytt för i år är valet av resans höjdpunkt. I år kommer stipendiaterna få välja whiskyfat, som ska buteljeras exklusivt för den svenska marknaden, från Knockdhu Distillery. Ni känner säkert till destilleriets whisky som går under namnet anCnoc.

Resan sker tillsammans med Allt om Whisky som kommer följa deras upplevelse och självklart kommer det att mynna ut i ett reportage i tidningen.

Stort grattis till våra stipendiater 2022 och tack till alla er som ansökt!

Knockdhu Distillery

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!